Akademsko veče povodom rođenja Alije Sirotanovića *Arhiva

BrezaObavještenja

Povodom godišnjice rođenja Alije Sirotanovića, UG”Alija Sirotanović” Breza organizuje akademsko veče posvećeno ovom rudaru udarniku.

Akademija će su održati 14. augusta 2018. godine (utorak) u prostorijama Opće biblioteke “Muhamed Kantardžić” Breza sa početkom u 19 sati.

Posebni gosti svečanosti su prof.dr. Esad Bajtal i Bogić Bogićević, bivši član Predsjedništva SFRJ za Bosnu i Hercegovinu.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 94, Arhivirano: 515, Dopisnici 16, Slike: 1341
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.