Apel za pomoć bebi Adianu Merdanu *Arhiva

Apeli

Adian Merdan sin Aldina i Sabine iz sela Klinčića kod Olova rođen je 16.01. 2018.godine u Kliničkom centru u Sarajevu gdje mu je nedugo nakon rođenja dijagnosticiran CYTOMEGALIE VIRUS-DNA.

Adian je otpušten na kućno liječenje uz preporuke ljekara da mora upotrebljavati NUTRICIJA-INFATRINI hranu kako bi dostigao kilažu od 8kg jer sada ima 5,070 kg. Hrana mjesečno košta preko 600,00KM što su pored pretraga i odlazaka po nekoliko puta sedmično u Sarajevo ogromni troškovi za njegovog oca koji je jedini zaposlen.

Svaka vaša pomoć je dobro došla u hrani (NUTRICIJA-INFATRINI) ili novčano kako bi pomogli malom Adianu.

Uplate možete izvršiti na broj žr.-338430252309 3726-pozivom na br-40308513000 na ime Merdan Aldin, otvoren kod UniCredit Banke poslovnice Olovo.

Ukoliko želite za sve informacije možete kontaktirati Aldina na broj 062-105-765.

Ovo je prilika da još jednom po ko zna koji put u skladu sa svojim mogućnostima pomognemo onima kojima je potrebna naša pomoć.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 100, Arhivirano: 492, Dopisnici 16, Slike: 1318
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.