Apel za pomoć malom Afanu iz Visokog *Arhiva

ApeliVisoko

Samohrana majka Edina iz Visokog, već dugo se bori da spasi svog sina Afana, te im je prijeko potrebna pomoć.

Pročitajte Afanovu priču:

“Ja sam Afan, imam pet godina. Rođen sa 28 sedmica, gdje nastupa krvarenje mozga četvrtog stepena i dobijam jak moždani udar, oduzima mi se komplet desna strana.
Moja diagnoza je: HIDROCEFALUS, MIKROCEFALIJA SINDROM RASPIRATORNOG SLUČAJA, EPILEPSIJA I CEREBRALNA PARALIZA.

IlijašNet - visoko, apeli - Apel za pomoć malom Afanu iz Visokog

U Turskoj sam imao operativni zahvat glave i operaciju nogu. Svoj prvi epi-napad dobijam pri izlasku iz bolnice, gdje me ponovno vraćaju. Od tada svaki dan imam od 5-10 puta epi napade. Ja ne mogu da hodam, da pričam, mama me špricom hrani. Koristim Karbapin nutri-drink. A vas dobri ljudi molim da mi pomognete u mom liječenju samo me dragi Bog može spasiti i vi ljudi, dobri. Molim vas pomozite mi. Meni je potrebno banjsko liječenje, logoped, psiholog, defektolog, i fizijatar trebam hranu… MOLIM VAS POMOZITE MI. Moja mama ima samo mene i ja nju, mama je odlučila da proda svoj bubreg da bi meni bilo bolje.
IPAK IMAM NEKU NADU DA ĆETE MI POMOĆI, MENI I MOJOJ MAMI. VOLI VAS VAŠ AFAN.”
Broj majke Edine: 061 718-175

Pomoći možete i uplatom na račun:

IlijašNet - visoko, apeli - Apel za pomoć malom Afanu iz Visokog

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 94, Arhivirano: 515, Dopisnici 16, Slike: 1341
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.