Apel za pomoć Medžidu Lepiću

ApeliVisoko
Sljedećih sedam godina kreatinin je intezivno rastao tako da je 2015. godine upućen na hemodijalizu.Nakon tri godine dijalize sada je pronašao donatora, koji nije srodnik, te je neophodna transplatacija bubrega izvan zemlje, tačnije u Turskoj. Radi odlaska na operaciju potrebna je značajna količina novca.

Pozivom na broj 090 291 088 (BH Telecom) donirate 2 KM
Transakcijski račun: 338 570 252 392 88 26 (Unicredit bank d.d. Sarajevo)

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 74, Arhivirano: 551, Dopisnici 17, Slike: 1377
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.