Belmin Osmanbegović iz Visokog na “Supertalent”-u Nove TV *Arhiva

BiHSportVideoVisoko

Belmin Osmanbegović – Ginisov rekorder i dvostruki državni prvak u Taekwondou BiH, osvajač preko 50 medalja, od toga 25 zlatnih, sportista godine u Visokom 2010. godine te nosilac crnog pojasa 3 Dan, početkom narednog mjeseca će se okušati u najpopularniji talent show u svijetu. On će pokušati u  šestoj sezoni “Supertalenta” na Novoj TV u Zagrebu manifestirati svoje sportske vještine, ponoviti ili popraviti Ginisov rekord iz 2015. godine – razbijanje glavom 75 siporeks ploča.

Belmin Osmanbegović je dobio poziv organizatora ovog rijaliti šoua da pokuša osvojiti nagradni fond od 35 hiljada eura. Pomoć u ovom poduhvati će mu pružiti  Muhamed Kahrimanović – Guinnessov rekorder u 12 disciplina.

Intenzivne pripreme za najpopularniji talent show u svijetu su u toku, a Belmina Osmanbegovića u ovom pokušaju podržavaju i pomažu prijatelji i spomzori – svima se ovim putem zahvaljuje:

– “Mušinbegović gradnja”,
– “Ugarak-produkt”,
– “Melik Group”,
– “Hadžo Trans”,
– “Suša Commerce”,
–  Caffe Bar “Beno“,
– Vulkanizer i autopraonica “Kajević”.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 74, Arhivirano: 551, Dopisnici 17, Slike: 1377
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.