BiH: Narednih dana promjenljivo vrijeme, od vikenda sunčano i toplije *Arhiva

U četvrtak se prognozira kiša i pljuskovi, a više padavina očekuje se u sjevernoj i sjeverozapadnoj Bosni. U petak slaba kiša moguća je u većem dijelu Bosne.

BrezaIlijašVisoko

U četvrtak se prognozira kiša i pljuskovi, a više padavina očekuje se u sjevernoj i sjeverozapadnoj Bosni. U petak slaba kiša moguća je u većem dijelu Bosne.

Jutarnje temperature zraka do četvrtka u Bosni kretaće se od tri do 10 stepeni Celzijusovih, a u Hercegovini do 13. Maksimalne dnevne temperature imaće vrijednosti između 15 i 21 stepen Celzijusov.

U petak se očekuju niže temperature zraka. Maksimalne temperature kretaće se između 10 i 15 stepeni u Bosni, a u Hercegovini do 18.

Za dane vikenda i početkom sljedeće sedmice prema raspoloživim sinoptičkim kartama očekuje se stabilno vrijeme sa više sunčanih intervala.

Temperature zraka biće u laganom porastu. Jutarnje temperature kretaće se od pet do 12 stepeni, a najviše dnevne između 18 i 24 stepena.

U petak i subotu (13. i 14. april) očekuje se novo naoblačenje praćeno kišom i padom temperature zraka na čitavom prostoru Bosne i Hercegovine, najavio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 96, Arhivirano: 515, Dopisnici 16, Slike: 1343
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.