Breza: U tuči nožem dvojica povrijeđena *Arhiva

Breza

U ulici Šehidska u Brezi sinoć oko 23.40 sati došlo je do narušavanja javnog reda i mira.

Kakoje potvrđeno  iz Operativnog centra MUP-a ZDK, do tuče je došlo ispred ugostiteljskog objekta ”Domino”.

Došlo je do obračuna između tri osobe B. M., J. B. i Š. A., svi iz Breze. Dvije osobe su tom prilikom zadobile povrede oštrim predmetom i prevezene su na KCUS – kazali su nam iz MUP-a ZDK.

Kako je potvrđeno, stepen povreda nije poznat.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 100, Arhivirano: 492, Dopisnici 16, Slike: 1318
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.