Članovi KK”RAŠID BUĆA” – na 9. KARATE TURNIRU USORA OPEN *Arhiva

Sport

U nedjelju 13.05.2018. članovi KK”RAŠID BUĆA” – Ilijaš su nastupili na 9. KARATE TURNIRU USORA OPEN koji je okupio oko 500 takmičara iz 42 kluba. A za naš klub je nastupilo osam takmičara a u Ilijaš smo donijeli TRI ZLATA, JEDNO SREBRO I TRI BRONZE.

Osvajači medalja su:
ZLATO:
– Amer Herić ( borbe dječaci 2005.g. -50.kg.)
– Osmanović Semir (borbe dječaci 2005.g. +55.kg.
– Enela Šečić (borbe U21 -61.kg.)

SREBRO:
– Hamed Kadrić ( borbe kadeti + 70.kg. )

BRONZA:
– Elmir Ramić ( borbe juniori – 76.kg. )
– Emina Brkic ( borbe seniorke OPEN )
– Azmir Subašić (borbe seniori OPEN )

Ekipu na turniru su vodili treneri Raif Buća i Azmir Subašić.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 100, Arhivirano: 492, Dopisnici 16, Slike: 1318
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.