Članovi uredništva “Naše riječi” posjetili općinu Breza *Arhiva

Breza

Glavna i odgovorna urednica nezavisnih novina “Naša riječ” Elvira Šaćirbegović, direktorica Anisa Ohran, član redakcije Elmedin Bašić i fotoreporter Dražen Jurišić u sklopu jučerašnje posjete općini Breza sastali su se s načelnikom Munibom Zaimovićemi šeficom kabineta čelnog čovjeka lokalne samouprave Muamerom Ahmedspahić.

Članovi uredništva prepoznali su Brezu, njena bogatstva i potencijale kao vrijedne informacije za čitaoce u Zeničko-dobojskom i Srednjobosanskom kantonu.

“Časopis Naša riječ donosi teme koje na odličan način predstavljaju brezansku kulturu, tradiciju, umjetnost, prirodne ljepote, običaje, različite ljude i ostale zanimljivosti ove sredine”, rekao je Zaimović.

“Naša riječ” izlazi jednom sedmično, a prvi broj odštampan je 15. februara 1956. godine.

IlijašNet - breza - Članovi uredništva "Naše riječi" posjetili općinu Breza

izvor: Općina Breza

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 100, Arhivirano: 492, Dopisnici 16, Slike: 1318
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.