Danas u Sarajevu dan od posebnog značaja za Demobilisane Borce i RVI *Arhiva

BiHBrezaIlijaš

Prema najavama očekuje se najmasovnije okupljanje do sada ispred parlamenta FBIH.

Došao je čas da nam uhljebi vrate staž, dostojanstvo i logično naša zaslužena prava, stav je večine boraca.

Puna pdrška svima koji će sutra biti ispred parlamenta kao i onima koji su zbog bolesti ili opravdanih razloga spriječeni da dođu.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 97, Arhivirano: 492, Dopisnici 16, Slike: 1313
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.