Dječiji program i TeenArena SFF-a pozivaju na druženje *Arhiva

BiHObavještenja

Kao uvod u zabavne festivalske događaje Sarajevo film festivala (SFF), Dječiji program i TeenArena pozivaju ljubitelje filma da se u ambijentu Pozorišta mladih u srijedu od 12.00 sati druže, upoznaju i pripreme za sve ono što ih očekuje na festivalu.

SFF već dugi niz godina s posebnom pažnjom bira sadržaje i kreira popratne aktivnosti vezane za Dječiji program i TeenArenu, saopćeno je iz Sarajevo film festivala.

Uz raznovrstan program filmova za djecu i mlade, odabranih iz cijelog svijeta i prilagođenih ovim uzrastima, te uz šarolike popratne aktivnosti, SFF mladim gledaocima pruža priliku da razviju ljubav prema filmskom stvaralaštvu, upoznaju svoje vršnjake, da se druže i nauče nešto novo.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 94, Arhivirano: 515, Dopisnici 16, Slike: 1341
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.