Dobri rezultati za Stonoteniski klub “Hašim Spahić” Ilijaš u Tuzli i Banja Luci

Foto VijestIlijašSport

Proteklog vikenda  Stonoteniski klub “Hašim Spahić” Ilijaš  je imao predstavnike na TOP 8 najboljih seniora i seniorki BiH koji je održan u Tuzli, te na drugom otvorenom turniru za najmlađe kadete i kadetkinje koji je održan u Banja Luci.

Harisa Mešetović je osvojila odlično treće mjesto na TOP 8 ( grupa A) najboljih seniorki BiH što predstavlja jedan od najvećih uspjeha ovog kluba u historiji. Hamza Kamenjaš je uprkos velikoj borbi i dobroj igri osvojio šesto mjesto na  TOP 8 ( grupa B ).

5be58021cb532

Nedžmina Čutura i Kenan Kovačević su osvojili odlična treća mjesta na drugom otvorenom turniru za najmlađe kadete i kadetkinje.

Čestitke igračima   Stonoteniskog kluba “Hašim Spahić” Ilijaš na ostvarenim rezultatima!

Izvor: Facebook

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 141, Arhivirano: 623, Dopisnici 7, Slike: 1712
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.

Adblock Detektovan

Please consider supporting us by disabling your ad blocker