Federalni zastupnik SBB-a Zijad Alajbegović fizički napadnut u Visokom *Arhiva

BiHVisoko

U trenucima dok je lijepio plakat SBB-a u društvu supruge i djeteta, prišla mu je nepoznata osoba i verbalno mu prijetio.

Nakon toga, Alajbegović je prešao na drugu stranu ulice, pokušavajući da objasni napadaču da je srčani bolesnik, da ima tri ugrađena bajpasa i da ne želi nikakav fizički kontakt, ali je napadač na njega fizički nasrnuo nanijevši mu više udaraca u tijelo, a jedan i u predjelu oka.

Alajbegoviću je prva pomoć ukazana u Domu zdravlja Visoko, nakon čega je upućen u Kantonalnu bolnicu u Zenici.

O svemu je obaviješten MUP ZDK-a, a SBB će o svemu informisati i CIK.

Izvor: Klix.ba
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 74, Arhivirano: 551, Dopisnici 17, Slike: 1377
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.