Gradski stadion u Ilijašu uskoro dobija novi izgled

IlijašSport

Potpisan je sporazum između Općine Ilijaš i Vlade Kantona Sarajevo, tacnije Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo za prvu etapu rekonstrukcije Gradskog stadiona u našem gradu znači da će se vrlo brzo krenuti u realizaciju ovog projekta.

U budžetu Kantona Sarajevo za 2018. godinu obezbjeđena su sredstva za ovu namjenu u iznosu od 500.000, 00 KM.

Ono što je vrijedno spomena jeste činjenica da je naš stadion jedan od tri koji su tretirana budžetom Kantona Sarajevo, a preostala dva stadiona su stadioni dva najtrofejnija BH Kluba, a to su Grbavica i Koševo, odnosno Asim Ferhatovic-Hase.

Nadamo se da će naš grad i naš klub ovim projektom biti CENTAR SREDNJE BOSNE za razvoj mladih nogometaša i mladih sportista.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 74, Arhivirano: 551, Dopisnici 17, Slike: 1377
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.