Iz Ilijaša organizovan prevoz za odlazak na dženazu Hatidži Mehmedović *Arhiva

Obavještenja

Nakon duge i teške bolesti u nedjelju navečer u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu preminula je Hatidža Mehmedović, predsjednica Udruženja Majke Srebrenice.

Mehmedović je javnosti bila poznata kao osoba koja je tokom genocida u Srebrenici ostala bez supruga, dva sina, brata i mnogo rodbine, ali koja je nakon svih događaja ostala istrajna u borbi za pravdom i istinom o onome što se dešavalo u julu 1995. godine.

Dženaza našoj majka i velikom boracu za istinu o genocidu u Srebrenici, Hatidža Mehmedović, bit će klanjana sutra, 25. jula 2018. godine u Srebrenici.

Udruženje „Organizacija porodica šehida i poginulih boraca Općine Ilijaš“ organizovala je prevoz za građane koji su u prilici da prisustvuju posljednjem ispraćaju naše majke Hatidže.

Polazak autobusa planiran je u 7:00 sati sa stanice u Ljubnićima, sa stajanjem u Podlugovima i na Centrotrans stanici u Ilijašu.

Dodatne informacije na broj telefona: 061 295 802.

IlijašNet - obavjestenja - Iz Ilijaša organizovan prevoz za odlazak na dženazu Hatidži Mehmedović

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 100, Arhivirano: 492, Dopisnici 16, Slike: 1318
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.