Javni poziv za dodjelu podsticajnih sredstava za očuvanje i razvoj tradicionalnih i starih zanata – obrta na području Kantona Sarajevo. *Arhiva

Obavještenja

Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo dana 27.04.2018. godine je u dnevnom listu “Oslobođenje” objavilo Obavještenje o Javnom pozivu za dodjelu podsticajnih sredstava za očuvanje i razvoj tradicionalnih i starih zanata – obrta na području Kantona Sarajevo.

Na web stranici Ministarstva privrede Kantona Sarajevo:   http://mp.ks.gov.ba/  bit će objavljen potpuni tekst Javnog poziva za dodjelu podsticajnih sredstava za očuvanje i razvoj tradicionalnih i starih zanata – obrta i obrazac zahtjeva – prijave.

Rok za dostavljanje prijava je 30 (trideset) dana od dana objave Javnog poziva. Prijave se podnose nakasnije do 28.05.2018. godine (ponedeljak) direktno na protokol Kantona Sarajevo ili preporučeno putem pošte na adresu: Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo, ulica Reisa Džemaludina Čauševića broj 1.

OBRAZAC OVDJE

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 85, Arhivirano: 489, Dopisnici 16, Slike: 1258
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.