Jedna osoba teško povrijeđena u sinoćnjoj nesreći na putu Ilijaš – Semizovac *Arhiva

U sudaru su, kako je potvrđeno iz MUP-a KS-a, učestvovala dva vozila

Ilijaš

Sinoć se na putu Semizovac – Ilijaš     oko 21:30  dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške povrede.

U sudaru su, kako je potvrđeno iz MUP-a KS-a, učestvovala dva vozila. Neslužbeno se moglo saznati da su u pitanju fiat i peugeot.

Tokom uviđaja, koji je obavila sarajevska policija, saobraćaj je bio potpuno obustavljen.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 94, Arhivirano: 492, Dopisnici 16, Slike: 1309
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.