Jučer u prostorijama Općine Ilijaš je održana izvještajna Skupština Merhameta Ilijaš *Arhiva

Obavještenja
Izvještaj o radu je usvojen jednoglasno, samo na upit jednog od delegata kome se uplaćuje penziono i zdravstveno osiguranje odgovor je bio prećutan, i odgovor je bio da to tako mora bit.

To ne bi bilo pod velom tajne da predsjednik Merhameta nije penzioner. Saznt ćemo kome se uplaćuje i javnost će blagovremeno biti informisana o ovom slučaju. Puno pozdrava od uredništva Ilijaš neta.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 100, Arhivirano: 492, Dopisnici 16, Slike: 1318
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.