KSC Ilijaš: Počelo Prvenstvo u stonom tenisu *Arhiva

Sport

Danas je počelo pojedinačno prvenstvo u stonom tenisu u kategoriji kadeti-kadetkinje čiji je domaćin STK “Hašim Spahić” Ilijaš. Takmičenje je počelo danas u 10:00 sati u Sportskoj dvorani Ilijaš.

Senad Čustović, predsjednik STK “Hašim Spahić” Ilijaš kazao je da je ovo jedno od važnijih takmičenja.

Danas se održava prvenstvo u stonom tenisu mix i doubl u muškoj i ženskoj kategoriji  za djevojčice  do 14 godina. Naš klub će predstavljati devet takmičara a Hamza Kamenjaš i Harisa Mešetović su glavni favoriti. Na prvenstvu učestvuje oko 70 takmičara iz cijele BiH, očekujemo veoma zanimljive borbe  “, kazao je Čustović za Radio Ilijaš.

Pozivamo ljubitelje stonog tenisa da budu dio ovog sportskog događaja i da svojim dolaskom daju podršku našim teniserima.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 100, Arhivirano: 492, Dopisnici 16, Slike: 1318
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.