MMS festival u Visokom od 31. 8. – 2. 9. 2018. *Arhiva

ObavještenjaVisoko

Kao i prethodnih nekoliko godina, kraj augusta je rezervisan za najbolju zabavu u Visokom – Many Men Show.

MMS festival za obilježavanje 6. rođendana priprema mnogo toga, a akcenat će biti na muzičkim sadržajima, izložbama i radionicama čijim sadržajima smo obuhvatiti mnoge sfere. Ovogodišnji MMS će biti baziran na izražavanju kreativnosti, kako kod najmlađih tako i kod onih malo starijih, ali i na inkluziji i empatiji. O čemu se tačno radi, saznat ćete u predstojećem periodu.

Ono što je sigurno jeste to da je zabavna neminovna i da će se pronaći sadržaj za svakoga!

Festival će biti održan u periodu od 31.8. do 2.9.2018. godine, na nekoliko lokacija u gradu.

Prvi MMS festival je održan 2013 godine u Visokom. Koncept ovog festivala se zasniva na umjetnosti, kreaciji i koncertima. Osnovni cilj je da se pokaže potencijal određenih prostora, materijala i ljudskih kvaliteta i afiniteta, a posjećenost festivala kazuje da smo na dobrom putu ka ostvarenju cilja.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 94, Arhivirano: 515, Dopisnici 16, Slike: 1341
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.