Najava 9. kola Druge lige FBiH Centar *Arhiva

IlijašObavještenjaSport

Ovog vikenda na rasporedu je 9. kolo Druge lige FBiH Centar u kojoj se takmiče naši klubovi NK Ilijaš i NK Jedinstvo Ljubnići.

Tako će NK Ilijaš 14.10.2018. godine na Gradskom stadionu Ilijaš ugostiti ekipu NK Natron Maglaj, a utakmica počinje u 15:00 sati.

NK  Jedinstvo će gostovati kod FK Borac Jelah, utakmica je na rasporedu 13.10.2018. godine u 15:00 sati.

Našim nogometnim ekipama želimo mnogo sreće.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 74, Arhivirano: 551, Dopisnici 17, Slike: 1377
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.