Najava odrżavanja memorijalnog malonogometnog turnira ” Tufo Alić “ *Arhiva

Ilijaš

Kao i predhodne godine održan je sastanak mještana Popovića. Cilj sastanka je bio odrżavanje memorijalnog malonogometnog turnira ” Tufo Alić ”
Iz godine u godinu turnir je sve pozntiji i kvalitetniji, pa je tako  postao dio tradicije.

Turnir će se održati 8.7.2018. godine

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 97, Arhivirano: 515, Dopisnici 16, Slike: 1344
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.