Nejra Čorić osvojila kvalifikacije za TOP 8 *Arhiva

Sport

U Tuzli su odigrane kvalifikacije za popunu Top 8 grupe B za kadete u stonom tenisu. Takmičari STK “Hašim Spahić” Ilijaš su ovaj put imali uspjeh.

Tako je Nejra Čorić osvojila I mjesto, a Tarik Poturak treće mjesto i tako su izborili plasman na Top 8 koji će biti odigran u Ilijašu.

Tako su se i ovo dvoje stonisera pridružili Harisi Mešetović i Hamzi Kamenjaš, koji su se nešto ranije kvalificirali za TOP 8.

Izvor: Facebook/STKHS

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 100, Arhivirano: 492, Dopisnici 16, Slike: 1318
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.