Nesreća na putu Semizovac – Vogošća: Četiri osobe povrijeđene - Arhivirano

Vogošća

Četiri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se u poslijepodnevnim satima dogodila na putu M-18 Semizovac- Vogošća, u mjestu Poturovići.

– U nesreći, koja se dogodila u 15.10 sati, učestvovala su tri vozila. Povrijeđene su četiri osobe, a stepen povreda za sada nije poznat, rečenom nam je u Operativnom centru MUP-a KS.

Saobraćaj je zbog nesreće na ovom dijelu u potpunosti obustavljen, a pripadnici MUP-a KS vrše uviđaj.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljeno: 162, Arhivirano: 135, Dopisnici 8, Pregledi 2102884
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio poteban ili opravdan, nije zločin.