Novi protesti boraca 9. aprila *Arhiva

Na sastanku u kampu bili su predstavnici boraca iz 32 općine

BrezaIlijašObavještenjaVisoko

Nezadovoljni borci ponovili su svoje zahtjeve i na sastanku u kampu kojem su prisustvovali predstavnici boraca iz 32 općine iz cijele BiH usaglasili su se i odredili 9. april kao dan kada će se opet okupiti u nadi da će njihovi zahtjevi biti ispunjeni.

IlijašNet saznaje da su na sastanku predstavnici boraca iz 32 općine usaglasili i donijeli zajednički stav kako i gdjeće biti ti protesti. Očekuje se odziv velikog broja boraca možda čak da ovo budu jedni od masovnijih mirnih protesta do sada.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 95, Arhivirano: 515, Dopisnici 16, Slike: 1342
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.