Obavijest o pružanju usluga besplatne pravne pomoći *Arhiva

Obavještenja
Od 01.08.2018. godine, građani Općine Ilijaš imat će ponovo mogućnost besplatnog pružanja usluga pravne pomoći.
Građanima će svakog 1. i 15. u mjesecu u periodu od 12:00-16:00 u prostorijama Općine Ilijaš (II sprat, sala broj: 20) pravna pomoć biti lično pružana.
Ukoliko su navedeni dani neradni pravna pomoć će se pružati prvi naredni radni dan.
U navedenim terminima građani će pravnu pomoć dobiti lično, a također imaju mogućnost podnošenja zahtjeva koji mogu preuzeti u Centru za pružanje usluga građanima u Općini Ilijaš i isti predati na protokol Općine Ilijaš. Na zahtjeve će biti odgovarano u što kraćem vremenskom roku.
Informacije o pružanju besplatne pravne pomoći mogu se dobiti na broj telefona: 033/580-690 i na e-mail: adha.masnopita@ilijas.ba
izvor: Općina Ilijaš
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 95, Arhivirano: 515, Dopisnici 16, Slike: 1342
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.