Obavještenje iz KJKP “Toplane”

IlijašObavještenja

KJKP “Toplane” obavještavaju korisnike centralnog grijanja u Sarajevu da će se u periodu od 17. do 20. septembra od 8 do 16 sati, vršiti funkcionalne probe na sistemu centralnog grijanja kao tehnička provjera cjelokupnog toplifikacionog sistema pred nastupajuću sezonu grijanja za 2018./2019. godinu.

Funkcionalne probe na sistemu centralnog grijanja će se odvijati po sljedećem rasporedu:

  • 17. septembra u Područnoj jedinici Dobrinja, Ilidža, Ilijaš i Hadžići,
  • 18. septembra u Područnoj jedinici Alipašino polje i Novo Sarajevo II,
  • 19. septembra u Područnoj jedinici Novo Sarajevo I,
  • 20. septembra u Područnoj jedinici Centar.

Iz preduzeća “Toplane” mole korisnike centralnog grijanja da u slučaju eventualnih kvarova obavijeste svog upravnika ili dežurnu službu KJKP “Toplane” na broj telefona 033 650 979.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljeno: 92, Arhivirano: 414, Dopisnici 10, Pregledi 2158099
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio poteban ili opravdan, nije zločin.