Obavještenje o radovima na putnom prelazu Donja Vogošća *Arhiva

IlijašObavještenjaVisoko

J.P. Željeznice BiH obavještava učesnike u prometu da će dana 30.09. 2018. (nedjelja) od 08:00-20:00 sati biti potpuna obustava prometa preko cestovnog prelaza „Donja Vogošća“ na regionalnoj cesti Semizovac-Podlugovi, radi sanacije putnog prelaza.

Saobraćaj motornih vozila preusmjerava se na alternativni pravac:

Iz smjera Ilijaš-Sarajevo za sva vozila osim teretnih preko 10t na alternativni pravac most Malešići-Donja Karaula-Donja Vogošća. Teretna vozila se preusmjeravaju na autoput Podlugovi-Jošanica.

Iz smjera Sarajevo-Ilijaš za:

putniče automobile na alternativni pravac Gornja Karaula – Stari Ilijaš autobuse na alternativni pravac Donja Vogošća – Donja Karaula – most Malešići teretna vozila na autoput Jošanica – Podlugovi

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 76, Arhivirano: 547, Dopisnici 17, Slike: 1372
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.