Obavještenje za Borce i ostale građane *Arhiva

Obavještenja

Ukoliko se ne sazove sjednica parlamenta FBIH do srijede u 12 sati a po pitanju zahtjeva boraca najavljuju se ponovne blokade puteva i institucija u Federaciji.

Tačan datum će se znati u srijedu posle 12 sati ukoliko sjednica ne bude sazvata.

Ovom prilikom se pozivaju  svi borci i nezadovoljni građani sa područja Ilijaša, Breze i Visokog da podrže zahtjeve boraca za ostvarivanje ne samo boračkih već i svojih prava.

Političari nas lazu, iz godine u godinu daju obećanja koja ne ispunjavaju jer vide da se ništa radikalno ne dešava pa su prazna obećanja prešla u naviku.

Ovog puta ukoliko dođe do blokade ista neće biti prekinuta do ispunjenja svih zahtjeva.

Elvir Palić, Ilijaš

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 100, Arhivirano: 492, Dopisnici 16, Slike: 1318
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.