Ovog vikenda utakmice 7. kola II lige F BiH – grupa Centar *Arhiva

IlijašObavještenjaSport

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice 7. kola Druge lige FBiH Centar u kojoj nastupaju naši klubovi NK Ilijaš i NK Jedinstvo.

U 7. kolu Druge lige FBiH Centar NK Ilijaš odigrat će utakmicu protiv ekipe NK Usora iz Usore. Utakmica je na rasporedu u nedjelju 30.09.2018. godine na Gradskom stadionu u Ilijašu, sa početkom u 15:30 sati.

NK Jedinstvo Ljubnići u 7. kolu igra gostujuću utakmicu protiv ekipe NK Azot. Utakmica se igra u nedjelju 30.09.2018. godine u Vitkovićima sa početkom u 15:30 sati.

Mnogo sreće želimo našim klubovima.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 76, Arhivirano: 547, Dopisnici 17, Slike: 1372
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.