O Nama

Ilijas.net je najstariji i jedan od prvih portala na području Ilijaša a prvi je informativni portal u našem gradu pokrenut davne 2004. godine s ciljem što boljeg informisanja naših građana o dešavanjima u našoj općini. Portal je s vremenom bio opredijeljen u mnogim segmentima a aktivno Informativno -Obrazovno opredjeljenje je od 2017. godine. Portal je politički neovisan i finansira se ličnim sredstvima.

Naš zadatak

Naš zadatak je propratiti sva obrazovna, kulturna, sportska i politička dešavanja sa područja naše općine. Također se trudimo da ispratimo i mnoga druga dešavanja sa područja drugih općina gdje se održavaju razna takmičenja, skupovi i manifestacije gdje su često učesnici građani s prostora naše općine kao i informisanje o dešavanjima širom svijeta koja su od globalnog interesa.

Naš cilj

Naš cilj je promovisanje našeg grada kao i uspješnih osoba široj javnosti u što boljem izdanju, te tako naš grad podići na jedan veći nivo. Naš prioritet su dešavanja kulturnog, obrazovnog, informativnog i sportskog karatkera.

Poziv Građanima

Pozivamo sve zainteresovane građane i građanke dobre volje da nam se pridruže, te da svojim radom, idejama i prijedlozima učine ovaj portal boljim i kompletnim. Budite dio naše ekipe koja će doprinjeti boljem statusu svih naših građana i naše općine. Pridružite nam se i budite dio tima!

Podržite naš rad?

Ilijas.net je neovisni medijski projekt koji egistira duže vrijeme i finansiran je vlastitim sredstvima. Svojom donacijom pomažete naš rad i omogućavate neovisnost našeg rada. Donirajte prema svojim mogućnostima: bez obzira na iznos, svaka donacija potaknut će nas u naporima da povećamo kvalitetu portala.

Ideje i sadržaj.

Imate li ideju koju bi mogli implementirati u sadržaj portala slobodno nam se javite. Sve vaše prijedloge, sugestije i kritike maksimalno razmatramo i ako su sprovodive implementiramo ih u sadržaj portala.