Podrška optuženim borcima: Obezbijeđen prevoz za suđenje *Arhiva

IlijašObavještenja

Udruženje demobilisanih boraca Općine Ilijaš obavještava sve bivše pripadnike Armije RBiH, građane, prijatelje i komšije da će se nastavak suđenja našim saborcima, prijateljima i komšijama, optuženim za navodni ratni zločin u slučaju „Čemerno“ održati u četvrtak 27. septembra 2018. Godine sa početkom u 9:00 sati u Sudu BiH.

Pozivamo Vas da svojim prisustvom suđenju date svoj doprinos u podršci optuženim. Obezbijeđen je prevoz na suđenje, sa polaskom u četvrtak 27.09. u 7:45h ispred KSC-a Ilijaš, kaže se u obavještenju Udruženja demobilisanih boraca Općine Ilijaš.

IlijašNet - obavjestenja, ilijas - Podrška optuženim borcima: Obezbijeđen prevoz za suđenje

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 76, Arhivirano: 547, Dopisnici 17, Slike: 1372
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.