Postani dopisnik iz svog naselja, piši za IlijašNet

BiHBrezaIlijašObavještenjaVisoko

Dragi čitaoci, u želji da još više obogatimo naše rubrike svakodnevnim životnim informacijama, pozivamo sve zainteresovane da nam pišu o dešavanjima u svojoj ulici i naselju.

Mi smo slobodni, otvoreni, dostupni svima, u političkom smislu neopterećeni i ničiji. Svakodnevna dešavanja, prenošenje informacija iz različitih uglova, nepristrasnost, stvarnost, život običnog čovjeka na ovim prostorima, naši  su prioriteti i u narednom periodu.

Nešto ste vidjeli, primjetili? Želite da se za neki  događaj čuje?  Ukratko (ili opširno) napišite o čemu se radi, “zakačite” fotografiju i objavite vijest.

Ne mora to biti vijest samo iz Ilijaša. Niti mora biti neka senzacija. Pišite i one lijepe događaje, ima ih sigurno!

Ukoliko se dolučite da postanete naš dopisnik  imat ćete pristup sistemu za objavljivanje vijesti kao i   listu objavljenih sa opcijom uređivanja ili brisanja

Pišite nam na redakcija@ilijas.net ili u inbox Facebook stranice IlijasNet.

Takođe, pozivamo i sve društvene subjekte, organizacije, udruženja i ustanove da nam na navedenu adresu dostave najave događaja, informacije i saopštenja za javnost koja ćemo i ubuduće prenositi u cjelosti.

Redakcija

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljeno: 92, Arhivirano: 414, Dopisnici 10, Pregledi 2158217
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio poteban ili opravdan, nije zločin.