Poziv borcima da se pridruže protestima u Sarajevu *Arhiva

IlijašObavještenja

Pozivnica demobilisanim borcima:

Dana 09.aprila 2018. godine pozivaju se svi demobilisani borci koji nisu zadovoljni svojim statusom u državi da se odazovu na mirne proteste. Pozivaju se svi borci kantona Sarajevo. Pozivnica koja se može vidjeti poziva sve borce kantona Sarajevo kao i sa područja Visokog, Breze, Vareša da se okupe od 11-12 sati u kampu kod stare zgrade vlade. Mole se svi borci i građani koji podržavaju nas borce i naša tri zahtjeva:

  1. Borački Registar
  2. Prestanak Finansiranja Boračkih Udruženja
  3. Borački Dodatak Za Sve Borce

da dođu i svojim prisustvom daju podršku, stoji  u pozivnici predstavnika boraca.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 100, Arhivirano: 492, Dopisnici 16, Slike: 1318
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.