Predizborni skup “Narod i Pravda” u Kino sali KSC-a 13.09.2018. (četvrtak) u 20 sati *Arhiva

IlijašObavještenja

IlijašNet - obavjestenja, ilijas - Predizborni skup "Narod i Pravda" u Kino sali KSC-a 13.09.2018. (četvrtak) u 20 satiPozivamo vas da u četvrtak  13.09.2018. godine dođete na predizborni skup Naroda i Pravde koji će se održati u Kino Sali KSC-a u Ilijašu sa početkom u 20:00 sati.

Skupu će prisustvovati Elmedin Konaković predsjednik stranke, Članovi predsjedništva i rukovodstvo stranke.

Napominjemo da je naša Vernesa Bešlija na listi za Skupštinu Kantona Sarajevo pod rednim brojem 11. Dajte mladim i perspektivnim ljudima šansu za bolje sutra. Podržimo Mlade ljude.

Svi ste dobrodošli .

IlijašNet - obavjestenja, ilijas - Predizborni skup "Narod i Pravda" u Kino sali KSC-a 13.09.2018. (četvrtak) u 20 sati

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljeno: 92, Arhivirano: 414, Dopisnici 10, Pregledi 2158280
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio poteban ili opravdan, nije zločin.