Prevrnula se prikolica kamiona u Semizovcu, nema povređenih - Arhivirano

Vogošća

U poslijepodnevnim satima na putu kod Semizovca dogodila se saobraćajna nesreća nakon prevrtanja prikolice teretnog vozila.

U operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo je rečeno da u nesreći nije bilo povređenih osoba, ali da je pričinjena materijalna šteta.

Saobraćaj se za sada odvija jednom trakom, ali prema riječima dežurnog operativnog prikolica se nalazi van kolovozne trake te neće ometati odvijanje saobraćaja.

Policijski službenici su izašli na mjesto događaja i vrše uviđaj.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljeno: 162, Arhivirano: 135, Dopisnici 8, Pregledi 2100569
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio poteban ili opravdan, nije zločin.