Profesionalno i detaljno dubinsko čišćenje automobila *Arhiva

Obavještenja

Dubinsko čišćenje vašeg automobila. Kvalitet i vaše zadovoljstvo naš je prioritet. Usluge dubinskog pranja vršimo na adresi, dolazimo na područje Ilijaša, Breze, Visokog i Vogošće.

Ukoliko imate neka pitanja ili želite više informacija javite nam se na telefon broj 062-778-642.

Posjetite nas na Facebook Stranici OVDJE.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 87, Arhivirano: 491, Dopisnici 16, Slike: 1287
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.