Prvenstvo Federacije BiH za kadete, juniore i mladje seniore: Prvak Federacije BiH Mensur Đozić

BiHSport

Ovog vikenda u sportskoj dvorani Novo Sarajevo na Grbavici, odrzano je prvenstvo Federacije BiH za kadete, juniore i mladje seniore. KBS ORKKA ovim prvenstvom, otvorio je drugu takmicarsku polusezonu, sa stilom, osvojivsi federalne medalje u svim uzrasnim selekcijama. 

IlijašNet - sport, bih - Prvenstvo Federacije BiH za kadete, juniore i mladje seniore: Prvak Federacije BiH Mensur ĐozićDevet takmicara KBS ORKKA, u pratnji trenera Zeljka Zombre, osvojili su ukupno 5 medalja i to jednu, dvije srebrene, dvije bronzane i jedno 5 mjesto. Zlatnu medalju i titulu prvaka Federacije BiH, osvojio je Đozić Mensur, borbe U21, -75 KG.
Srebrene medalje i titule viceprvaka BiH, osvojili su Cajic Hamza, borbe U21 -84 KG, koji nazalost gubi zlato u zadnjoj sekundi, i Omerovic Bakir, borbe kadeti -57 KG.
Bronzani su bili Muradbasic Haris borbe juniori -68 KG i Husic Benjamin, borbe kadeti -52 KG, dok je plasman na 5 mjesto osvojila Hadzimehmedovic Amina.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljeno: 92, Arhivirano: 414, Dopisnici 10, Pregledi 2158124
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio poteban ili opravdan, nije zločin.