Radnik Elektroprivrede iz Ilijaša izgubio život, drugi zadržan na ortopediji *Arhiva

Ilijaš

Danas oko 13 sati u mjestu Gajevi dogodila se nesreća u kojoj je jedan radnik Elektroprivrede smrtno stradao a drugi je prevezen na KUM.

Pripadnici Policijske Uprave Ilijaš, Hitna pomoć i uposlenici Javne Ustanove Doma zdravlja Ilijaš, brzo su pristigli na lice mjesta međutim, teško povrijeđeni  zbog zadobijenih povreda već je izgubio bitku za život.

Drugi radnik koji je povrijeđen prevezen je na KUM gdje su mu konstatovane povrede te je zadržan na ortopediji .

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 85, Arhivirano: 490, Dopisnici 16, Slike: 1265
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.