Realizacija projekata JKP Vodostan Ilijaš u Industrijskoj zoni Luka

Ilijaš

U utorak, 25.9.2018. godine, počeli su radovi na postavljanju nove vodovodne i kanalizacione mreže u Industrijskoj zoni Luka.

Planirano je da se postavi novih 250 metara vodo i kanalizacionih cijevi.

Izvođač radova su uposlenici JKP “Vodostan” Ilijaš.

U toku jučerašnjeg dana završeni su radovi na rekonstrukciji rezervoara pitke vode kapaciteta 3000 metara kubinih postrojenja na Karašnici.

Vrijednost radova je 48 000 KM a investitor je JKP “Vodostan” Ilijaš, javljaju iz JKP Vodostan Ilijaš.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 74, Arhivirano: 551, Dopisnici 17, Slike: 1377
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.