Saobraćajna nesreća na autoputu, Škoda u potpunosti uništena *Arhiva

Ilijaš

Na autoputu u Ilijašu se desila saobraćajna nesreća u kojoj je vozilo marke Škoda udarilo u bankinu, potvrđeno nam je u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo.

U nesreći je pričinjena veća materijalna šteta na automobilu, a nasreću nije bilo povrijeđenih osoba.

Iz policije su nam kazali da se nesreća desila oko 18:45 sati, te da su njihove ekipe upućene na mjesto događaja kako bi obavili uviđaj i utvrdili okolnosti nesreće.

Zbog saobraćajne nesreće saobraća se jednom trakom (voznom) na autoputu A-1 Visoko-Podlugovi, saopćeno je iz BIHAMK-a.

tekst i foto: Klix.ba

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 85, Arhivirano: 489, Dopisnici 16, Slike: 1258
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.