Saobraćajna nesreća na autoputu u Semizovcu, policija na terenu *Arhiva

BiH

U večernjim satima na autoputu na potezu Jošanica-Podlugovi, u mjestu Semizovac, došlo je do saobraćajne nesreće.

Kako su nam kazali iz Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo (MUP KS-a), nesreća se dogodila nešto prije 20 sati, a još uvijek nema informacija o eventualno povrijeđenim osobama.

Na mjestu nesreće se nalaze pripadnici sarajevske policije.

Zbog saobraćajne nesreće autoputu A-1 smjer Sarajevo sjever- Podlugovi, potpuno je obustavljen saobraćaj, do završetka policijskog uvđaja, navode iz BIHAMK-a.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljeno: 92, Arhivirano: 414, Dopisnici 10, Pregledi 2158253
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio poteban ili opravdan, nije zločin.