Saobraćajna nesreća u Donjem Hotonju kod Vogošće *Arhiva

Saobraćajna nesreća danas oko 13 sati desila se u Donjem Hotonju kod Vogošće

BiH

U sarajevskom naselju Donji Hotonj, u opštini Vogošća oko 13 sati došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je pješak teško povrijeđen kada ga je udario kamion.

Na mjesto događaja brzo je stiglo vozilo Hitne pomoći povrijeđeni muškarac odmah je prebačen na KUM Kliničkog centra u Sarajevu.

Iz MUP-a KS-a rečeno nam je da je na terenu ekipa za saobraćajne istrage koja će obaviti uviđaj.

Prema prvim špekulacijama, navodno se pješak bacio pod kamion, no istraga koja je u toku utvrdiće šta se, zaista, desilo.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 74, Arhivirano: 551, Dopisnici 17, Slike: 1377
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.