Šest crnih pojaseva za TKD Ilijaš i općinu Ilijaš *Arhiva

IlijašSport

Na polaganju crnih pojaseva u Novom Gradu gdje je bio domaćin TKD.K.VOGOŠĆA i TKD.K.DELFIN pod organizacijom TKD.S.BiH pred ispitivačem za crne pojaseve G.M.Goranom Teofilovićem certificiranim ispitivačem ( the world taekwondo headquarters) Kukkiwon-a . Taekwondo klub Ilijaš je dobio drugu generaciju crnih pojaseve sa područja Općine Ilijaš koji  su    uspješno položili za zvanja 1.POOM/1.DAN a to   su:

  • Mernes  Beganović majstor 1. DAN
  • Edin Nukić 1.POOM
  • Esad Nukić 1.POOM
  • Ajša Tatar 1.POOM
  • Adnan Hadžić 1. POOM

I trener kluba Mahir Brkić uspješno je položio za majstora Taekwondoa 3.DAN.Tako da je klubski i trenerski kadar Taekwondo kluba Ilijaš bogatiji za 6 crnih pojaseva i viši majstorskih zvanja.

Čestitamo na uspješno položenim crnim pojasevima.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 96, Arhivirano: 515, Dopisnici 16, Slike: 1343
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.