Sumea Kulo u finalu 10. Radio festivala Radio Žepča 20.aprila *Arhiva

Ilijaš

U srijedu, 21. marta 2018. godine, u programu Radio Žepča i 18 partnerskih radio postaja/stanica, realizirana je sedma polufinalna emisija 10. Radio festivala Radio Žepča u kojoj su nastupili takmičari  iz Ilijaša i Busovače.

Zbrojem glasova stručnog žirija svih radijskih postaja/stanica i glasovima publike putem telefona izravno u emisiji, odlučeno je da u finale 10. RFRŽ ide iz Ilijaša Sumea Kulo sa pjesmom 11 od Marije Šerifović s osvojenih 206, a iz Busovače u finale se plasirao Gabrijel Golub sa pjesmom Loše vino osvojenih 196 bodova.

Finalna večer 10. Radio festivala Radio Žepča  održat će se 20. aprila 2018. godine s početkom u 18.00 sati u Domu kulture u Žepču, kada će nam se predstaviti svih devetnaest izvođača koji su se plasirali u završnicu. 

Svim  učesnicima  ovim putem čestitamo, a ostalim takmičarima  želimo više uspjeha naredne godine.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 85, Arhivirano: 489, Dopisnici 16, Slike: 1258
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.