Sutra obustava saobraćaja na putu R 951 Luka – Bioča od 09h-14h *Arhiva

Obavještenja

Obavještavaju se građani da će sutra (petak 18.05. 2018. godine) u vremenskom periodu od 09:00h do 14:00h doći do totalne obustave saobraćaja na regionalnom putu R 951 Luka – Bioča na dionici od mosta preko rijeke Bosne – Bioča zbog ugradnje asfaltnog sloja, stoji u obavještenju iz „Citar producta“ Ilijaš.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 97, Arhivirano: 492, Dopisnici 16, Slike: 1313
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.