Taekwondo Club “Bosna” Visoko: Prezentacija Taekwondoa u Podlugovima *Arhiva

IlijašSportVisoko

Danas 20.09.2018. godine, održana je prezentacija Taekwondoa koji je prezentovao Demo tim Taekwondo Kolektiva Bosna Visoko. Prezentacija je održana na platou ispred Osnovne škole “Podlugovi” Ilijaš, gdje je istu pratio veliki broj učenika. 

Dana ponedeljak  24.09.2018. godine u Osnovnoj školi “Podlugovi” Ilijaš održat će se prvi trening od 19.00 h a kad će biti i upis novih članova. treninzi će se održavati ponedeljkom i srijedom od 19.00 h.

Treninge će voditi glavni trener Taekwondo Kolektiva Bosna Edin kajević – Kaja majstor taekwondoa 5 dan i Osmanbegović Mirza 3 dan sa asistentima.

TEAKWONDO CLUB „BOSNA“ VISOKO osnovan je 18.05.2009.godine.
Osnovni ciljevi osnivanja kluba su afirmacija mladih i unaprjeđenje kulturnih,sportskih i takmičarskih aktivnosti Taekwondo sporta u Bosni i Hercegovini.
Osnivač i predsjednik kluba je gospodin Edin Kajević,Majstor Taekwondoa III dan,certificirani trener na nivou Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine i verifikovani međunarodni sudac A clase. Asistent kluba je Asmir Ohran, sekretar Elvir Špiodić.

TAEKWONDO CLUB „BOSNA“ VISOKO trenutno broji 150 članova uzrasta od 5 do 28 godina od kojih je 30 u takmičarskoj selekciji kluba i 15 članova demo-tima koji nastupa u šou programima.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 74, Arhivirano: 551, Dopisnici 17, Slike: 1377
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.