Tim BOSNA Visoko na međunarodnom taekwondo prvenstvu LIVNO OPEN 2018 (Foto)

SportVisoko

Tae kwon do Tim BOSNA na međunarodnom taekwondo prvenstvu LIVNO OPEN 2018, učestvovao je sa svojih 10 takmičara na čelu sa trenerom EDIN KAJEVIĆ – KAJA dana 20.10.2018 goine u Livnu.

Više nego uspješni na međunarodnom prvenstvu LIVNO OPEN 2018

U konkurenciji preko 250 takmičara sa svojih 10 fajtera napravili dobar rezultat kako pojedinaćni tako i ekipni plasman.

ZLATNE medalje osvojili su ;
Sajra Kajević
Tajma Kajević
Davud Mešinović
Fahrudin Adilović
SREBRENE medalje osvojili su :
Imran Bašić
BRONZANE medalje osvojili su :
Edvard Aliomanović
Semir Jusić
Ensar Fejzić

PEHAR ZA EKIPNO DRUGO MIJESTO U KADETIMA.

Za najuspješniju KADETKINJU, proglašena je SAJRA KAJEVIĆ, koja je pobjedila svoje 3 borbe, predstavnice iz HRVATSKE , ubjedljivom razlikom .Ovo su za Sajru Kajević i Imran Bašić ,takmičarski testovi pred KADETSKO EVROPSKO PRVENSTVO koje ce se odrzat u SPANIJI krajem narednog mijeseca.

Narednog vikenda ce Sajra Kajević, nastupiti na G turniru u Beogradu Galeb Belgrade Open 2018 na kome će uzet učešće preko 1000 boraca iz cijelog svijeta.
Ostali takmičari će nastupiti na mešunarodnom turniru u Zenici, Zenica Open 2018.

Svim osvajaćima čestitamo na osvojenim medaljala i rezultatima.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 141, Arhivirano: 623, Dopisnici 7, Slike: 1712
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.

Adblock Detektovan

Please consider supporting us by disabling your ad blocker