Topla jesen: Miholjsko ljeto do polovine oktobra *Arhiva

Već od početka naredne sedmice ponovo ćemo moći uživati u sunčanim danima s ugodnim temperaturama. Dnevne temperature penjat će se i do 27 stepeni, a Miholjsko ljeto, prema trenutnim prognozama, nastavit će se do polovine mjeseca.

BiHIlijašVisokoZanimljivosti

Da se ljeto još ne predaje, pokazuju i prognoze na nekim od najpoznatijih svjetskih meteoroloških portala. Tako „AccuWeather“ predviđa da će naredne sedmice biti sunčano vrijeme s ugodnim temperaturama, koje će se kretati od 22 do 27 stepeni.

I portal Norveškog meteorološkog instituta (Yr) također najavljuje dosta sunca kada je riječ o Balkanu i BiH.

Toplija jesen

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ), jesen će biti toplija od višegodišnjeg prosjeka.

– To ne znači da neće biti kraćih razdoblja s izrazito nižim temperaturama u odnosu na prosječne vrijednosti. Nisu isključeni ni duži sušni periodi – navode iz FHMZ-a.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 74, Arhivirano: 551, Dopisnici 17, Slike: 1377
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.