U maju otvorenje gradske tržnice na lokalitetu Banovac u Ilijašu *Arhiva

Ilijaš

U Općini Ilijaš na lokalitetu Banovac mjesto je savremene javne tržnice u kojoj će svoje proizvode moći plasirati poljoprivredni proizvođači sa područja ove i okolnih općina.

Kako neslužbeno saznajemo svečano otvorenje tržnice bi trebalo biti 5. maja. 2018. godine.

Objekat se sastoji iz zatvorene i otvorene pijace sa nadstrešnicama.

Tržnicom će upravljati KJP Vodostan.

U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

Objavljne Vijesti: 85, Arhivirano: 490, Dopisnici 16, Slike: 1265
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.